Pakdag

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

15 September 2013 | Nederland, Enkhuizen

Afgelopen woensdag struikelde Pien over het snoer van de bediening van het bed. Zij maakte een flinke smak achterover op haar zitvlak.Toen we de schrik te boven waren bleek alles te bewegen, dus leek er niets gebroken. Besloten door te gaan met het klaar leggen van de spullen voor de reis. Het was wat pijnlijk, maar dat zal wel overgaan.
Het verslag zal beknopt zijn, want ik schrijf het op een mini-pad met een mini-toetsenbord. Bovendien heb ik het verkeerde kabeltje, dus foto's komen later.
Dat we op vrijdag de dertiende pakken beschouw ik niet als een voorteken, whatever.

14 september
Jan bracht ons naar ROTTERDAM. Om 13.00 bij de terminal en 20 minuten later aan boord. K0ffers kwamen wel water later,dus een deel voor en een deel na diner uitgepakt. Om 15.00 merkte Pien dat ze alle medicijnen vergeten had. Dank zij medische dienst vervangers voor het merendeel gevonden. Rest wordt in La Coruna gekocht.

15 september
Vannacht heeft Pien rondgespookt. Te sterk slaapmiddel?
Vandaag weer ok. Schip verkend. Luie dag. We krijgen heel wat meer wind op de kop, dus niet veel deining,maar wel 55 knots om 16.00. Vanavond Gala dus op sjiek.

• 15 September 2013 - 22:29

Emmy Konst:

Hoi P&G,
    Hier nu beestenweer, horizontale regen, dus veel wind. Hoop dat het bij jullie langzamerhand wat beter wordt.
    Ga je van een te sterk slaapmiddel rondspoken? Volgens mij ben je dan juist knock-out!
    Hoop dat de juiste medicijnen klaarliggen in La Coruna.
    Liefs, Emmy

• 16 September 2013 - 02:45

Corina:

Wat goed dat Jan er was om jullie te chaufferen. En wat slacht dat ik dacht dat jullie de zeventiende zouden vertrekken... Heel veel plezier en genieten van nieuwe plekken en lekker eten!