Tweede zeedag

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

16 September 2013 | Nederland, Enkhuizen

Vanmorgen bij ontbijt bleek Pien zeeziek. Beetje overgeven. In bed en veel slapen. Haalde lichte lunch voor haar en later via medicaliseer anti-zeeziektepillen. Samen naar de uitleg van de excursies in de theaterzaal en dat ging goed en om 1900 diner: lichte hapjes. Kijken nu naar BBC ( America's Cup) en gaan dan naar bed. Excursie La Coruna gecanceld wegens tekort belangstelling. Nog steeds veel deining dwars, maar morgen in de haven.

• 16 September 2013 - 23:09

Emmy Konst:

Volgens mij hebben jullie aardig wat wind gehad. En dan een beetje dwars, dat voelje ook op een groot schip. Heb je een idee hoeveel wind jullie gehad heben en hoe hoog de golven waren? Op de weerrapporten zie ik windkracht 8 staan, maar ik weet niet hoe laat jullie waar zaten.
    Hopenlijk is volgende etappe wat rustiger.

Liefs, Emmy

• 16 September 2013 - 23:14

Jan:

Hoi,
    Lekker slingeren. Ik had je zaterdag al verteld dat je met een mooie wind door de Biscaay mocht. Voelt zeker goed? Moet je nog eens aan Anne vragen over een vrachtke staal wat hij mocht wegbrengen. Dan valt het bij jullie nog wel mee.

Groet Jan

• 17 September 2013 - 04:47

Corina:

Marchien leerde me een nieuw woord: verzielig. Daar moest ik aan denken toen ik las over zeeziekte. ben een keer naar Engeland overgestoken met windkracht 8 dwars. allemachtig. ik was zo ongeveer de enige die niet zeeziek was... hoop dat Pien niet weer ziek wordt! xxx