La Coruna

Door: Gerrit

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

17 September 2013 | Spanje, A Coruña

Vanmorgen na het ontbijt met de shuttle naar het centrum. Dat was het grootste winkelcentrum van noord spanje. Wat rondgelopen en daarna met een taxi naar Torre de Hercules. De oudste nog werkende vuurtoren in Europa . Gewandeld, gekeken en gefotografeerd. Terug naar winkelcentrum en een kleine lunch. Met shuttle naar de boot en middagslaapje. Daarna naar dokter om medicijnen op te halen en voor Pien een extra middeltje tegen verstopping, dat na het diner wordt geprobeerd. Allerleukste mensen aan tafel met veel interesse in beeldende kunst. Zometeen naar bed. Klok uur achteruit en vroeg op voor excursie in Porto.

• 17 September 2013 - 21:30

Emmy Konst:

Jan en ik hebben gewoon een paar weken op verschillende tijd geleeft. Ik had geen zin in dat gedoe.
    Beviel goed, vooral omdat Jan normaalgesproken een avondmens is.
    Is dat extra middel tegen zeeziekte?

• 18 September 2013 - 12:37

Marchien:

Mooi dat Corina me eraan herinnerde dat je een dagboek bijhoudt! Was ik geheel vergeten! Leuk om te lezen. Arme Pien. Ik weet hoe ze zich voelt, kunnen Jan en Emmy zich ook nog wel herinneren. Heb de vuurtoren opgezocht. Werkte kennelijk al in de 2e eeuw. Zal jullie in de gaten houden vanaf nu! Liefs